Corona Cero: het nieuw uithangbord van de “Belgian Beachvolley Championships”        

De Belgische brouwer AB InBev is de komende 3 jaar partner van de “Belgian Beachvolley Championships”.

Omdat AB InBev van verantwoordelijke alcoholconsumptie een prioriteit maakt, wordt Corona Cero,  de alcoholvrije variant van Corona en één van de snelst groeiende alcoholvrije bieren, het uithangbord tijdens de volledige “Belgian Beachvolley Championships”. 

Corona Cero richt zich tot consumenten die op zoek zijn naar een alcoholvrije optie zonder afbreuk te doen aan de smaak. Het bier wordt gebrouwen met ingrediënten van natuurlijke origine (100%) en wordt het best opgediend met een schijfje limoen.

Corona staat garant voor de beleving van de mooie momenten. Een Corona, met of zonder alcohol, gedeeld met goede vrienden in de gezonde buitenlucht , staat voor geluk.

Corona Cero en Volley Vlaanderen delen dezelfde waarden en beide partijen kijken uit naar de samenwerking tijdens de nakende “Belgium Beachvolley Championships”

“We zijn zeer gelukkig dat we deze samenwerking voor 3 jaar hebben kunnen sluiten met AB Inbev.  De vibe van Corona en Corona Cero past perfect bij beachvolley. We kijken echt nu al uit naar de lente en zomer om onze fans te zien genieten van een verfrissende Corona Cero”, aldus Bert Van Buggenhout (Head of Partnerships)