Hierbij wil ik als voorzitter iedereen bedanken ( secretariaat, scheidsrechters, markeerders, ballenjongens, ballenmeisjes, organisatoren, spelers en speelsters) voor een prachtig seizoen van het Belgian Beachvolley Championship. Er waren dit jaar 14 organisaties. Deze organisaties en de reglementen zullen geëvalueerd en waar nodig bijgestuurd worden. In september starten we met de voorbereiding van het 25ste seizoen. We willen er alvast iets speciaals van maken.

De U15 mochten hun finale op center court spelen de winnaars:bij de meisjes De Meyer – De Craene en bij de jongens Van Grinsven – Coopmans

Mooie tweede plaats voor Koekelkoren/van Walle in Vaduz.
vaduz

Conform reglementering: een gewijzigd team na uiterste datum inschrijving mag nooit een hoger plaats innemen dan het oorspronkelijk team, daardoor was een fout schema verschenen. Dit is nu aangepast volgens de reglementering.
Onze excuses.

B tornooi Beerse zal dit weekend niet georganiseerd worden te weinig inschrijvingen.

“Ingevolge diverse ontvangen klachten met betrekking tot art. 7.1.5. van het reglement van de “BELGIAN BEACHVOLLEY CHAMPIONSHIP 2016 – A-circuit” heeft de Belgian Beach Tour Commissie, na advies van het VVB-Bondsparket, beslist om de toepassing van voormeld artikel te schorsen voor de nog resterende manches.”

Aan het team Robin Overbeeke – Sander Depovere wordt een wildcard toegekend voor de manche in Sint Niklaas.

In actie op het Europees kampioenschap

0001

Photos by Sébastien Gosselin

(meer…)

Terug te vinden onder kalender en resultaten manche 1.