Nieuws West- Vlaanderen

Beach-volley 2022

Beste “volleybalsters/volleyballers”

De competitie is nog niet volledig afgewerkt en hier zijn we al om jullie warm te maken om te  “beachvolleyballen”.  Hopelijk hebben jullie er een sportief succesvol maar vooral leuk volleybalseizoen op zitten…  Nu de zomer voor de deur staat proberen we jullie GOESTING te doen krijgen om een balletje te slaan op het zand en in openlucht  ipv in de sporthal.

Elke Vlaamse provincie heeft zijn voorbereidend werk gemaakt (zie kalender belgian beachvolley), zoals je daar kan zien organiseren wij in West Vlaanderen dit jaar zowel tornooien voor de jeugd als voor de senioren.

We starten bij de senioren met 3 tornooien in het binnenland : in Kortrijk en Waregem organiseren wij op de sites die opgebouwd zijn voor de Belgian beach en in Beveren Leie is dit op de gekende locatie waar we reeds 18j organiseren ! Aan de kust ook de vertrouwde locaties in Middelkerke, Blankenberge en Heist om onze organisaties af te sluiten in Torhout waar er vorig jaar een mooie beacht-site aangelegd werd.

Voor de jeugd hebben we een uitgebreide beach-kalender met maar liefst 11 tornooidagen !

Op onderstaand schema zie je wanneer we voor welke categorie organiseren.

De inschrijvingen voor zowel de jeugd als de senioren tornooien kunnen gebeuren op: https://www.belgiumbeachvolley.be. Wanneer je je beach-registratienummer hebt kan je direct via kalender, inschrijvingen naar het tornooi gaan waar je wenst aan deel te nemen.Wanneer je nog geen beach-registratienummer  heb kan je op dezelfde site je beach-registratienummer aanvragen.
Hopelijk tot op één van onze tornooien !!!
Rony ,
Namens de beachcommissie