Nieuws

Organisatie trekking kwartfinales

De vier poulewinnaars (A1-B1-C1-D1) belanden in pot 1.
Der vier tweedes van de poules (A2-B2-C2-D2) belanden in pot 2.
Per wedstrijd wordt er eerst uit pot 1 getrokken dan uit pot 2.
De trekking wordt zo georganiseerd dat A1 –A2, B1-B2, C1-C2, D1-D2 niet tegen elkaar kunnen spelen in de kwartfinale.
De trekking wordt georganiseerd na de poule wedstrijden en is openbaar.

Wild card Brussel

Op aanvraag van de organisator krijgt het team Demeyer Nel – Van Geertruyden Lien voor het tornooi van Brussel een wild card bij de dames.

EK U18-U20-U22

Beste beachvolleyballer,

Om teams de kans te geven deel te nemen aan de Under Age E.K’.s Beachvolleybal, moet Volley Vlaanderen een spot registratie doen. Dit wil zeggen dat we als federatie kenbaar moeten maken, voor welke E.K.’s er teams ingeschreven moeten worden.
indien jij als team interesse hebt om hier aan deel te nemen, gelieve dan dit voor 10 april kenbaar te maken via mail (rik.donckers@gmail.com of belgiumvolley@gmail.com??)
Er zal dan contact met je worden opgenomen om te verduidelijken welke verdere stappen er ondernomen moeten worden. Let wel op, indien er meerdere teams interesse hebben, zal er op een later tijdstip beslist worden, wie er effectief zal deelnemen.

De Under Age E.K.’s vinden plaats op:
• U18: Baden 13-16 juni 2019
• U20: Göteborg 27-30 juni 2019
• U22: Antalya 11-14 juli 2019

Posters2

King of the court

Voor het eerst in de geschiedenis van beachvolleybal België, komen de 15 beste internationale topteams van over de hele wereld naar Antwerpen, voor King of the Court: een eliminatie beachvolleybalcompetitie in festivalsetting!
Op zaterdag 8 september van 13.00 – 23.00 uur organiseert SportworX het nieuwe beachvolleybal concept King of the Court op de Plantinkaai in Antwerpen.
Echt alle topspelers van de wereld zijn er: de Belgische helden Dries Koekelkoren en Tom van Walle, maar ook de Amerikanen, Brazilianen, en het beste team van het moment: Mol/Sorum uit Noorwegen
King of the Court is meer dan beachvolleybal, daarom zal het aan toffe DJ’s niet ontbreken. We hebben ons eigen festivalterrein met als hoofdact Sunnery James & Ryan Marciano! Ook Belle Perez ontbreekt niet.

Toegang is gratis, maar je moet je wel even registreren. De kaarten gaan hard, dus zorg dat je niet te laat bent!

Zie voor alle info en registratie van tickets: www.kingofthecourt.com