Verslag tweede manche indoor beachvolley

De 2e manche van de indoor beachcompetitie was er eentje met vooral organisatorische uitdagingen.
De ochtendpoule in Duffel werd gewonnen door de dood geverfde ploeg Coenen-Vermeeren met 9 op 9. Peeters-Van Tigchelt belanden op de 2e plaats met 5 punten. Meylemans-Loos konden de eerste vier punten op hun naam zetten en Deroo-Jansen hadden een offday en konden helaas geen punten binnenhalen.
De avondpoule in Duffel was een ander paar mouwen. Door 2 zieke spelers bleven er maar 2 teams over voor de poule. Maar Coenen-Vermeeren en Peeters-Van Tigchelt hebben zich kandidaat gesteld om na de ochtendpoule ook in te vallen in de avondpoule. Coenen-Vermeeren lieten enkel de laatste wedstrijd liggen met 2-1 tegen Van Daele-Janssens. De laatstgenoemden haalden met deze wedstrijd 7 op 9 punten. Kermans-Malfait speelden een kennismakingstornooi en haalden een mooi resultaat maar konden enkel tegen Peeters-Van Tigchelt een 2-0 binnenhalen en sprokkelden hierbij 3 punten. Peeters-Van Tigchelt konden ’s avonds 2 maal de winst niet binnenhalen.
In CADX te Antwerpen speelde een 3e herenpoule. Hier speelden aanvankelijk 4 teams, maar wegens een afzegging speelden er maar 3 teams voor de punten. Poot-Depryck haalden het maximum aan punten binnen. Arnaud-Coemans wonnen van Deruyck-Browaeys, die helaas vandaag geen punten konden binnenhalen.
Al bij al een mooie avond voor vele spelers. In het speciaal willen we Coenen-Vermeeren en Peeters-Van Tigchelt bedanken voor hun inzet en opoffering.
De afwezigheden zijn een leerschool geweest, en we gaan voor de volgende manche hier een betere werkvorm (lees: noodplan) voor voorzien. Dit vereist flexibiliteit van zowel teams als organisatie, maar hopelijk komen we tot een compromis waar iedereen zich in kan vinden.