Nieuws

Aanpassing reglement.

Na evaluatie van de eerste vijf tornooien is er een aanpassing gebeurd aan het reglement. Toevoegen artikel(4.3.bis). Zie reglement Belgium beach.

Sint Niklaas winnaars divisie en wildcard

Volgende teams nemen deel in Sint Niklaas als divisie winnaars Schaekers Hanne – Penders Lotte bij de dames en De Keyser Arne – De Brabander Stijn bij de heren.
Bij de heren krijgt team Backaert Wim – Vereecken Jonas
een wildcard.

Belgian Beachvolley Championship – Manche te Sint-Niklaas – Verkeersdrukte op zaterdag.

Volgend weekend vindt in Sint-Niklaas de volgende manche van het BK Beachvolleybal plaats op de Grote Markt . Op een plein nabij deze Grote Markt staat in het kader van het WK voetbal een groot scherm opgesteld. Op zaterdag 23 juni spelen de Rode Duivels om 14u een wedstrijd op het WK die kan gevolgd worden op het aanpalend plein. Dit heeft onder meer voor gevolg dat het vanaf zaterdagmiddag in Sint-Niklaas bijzonder zeer druk kan zijn en dat ook parkeren in het centrum van de stad zeer moeilijk wordt. We raden de teams die in de namiddag aan de slag moeten daarom aan om de nodige voorzorgen te nemen (tijdig vertrekken, parkeren aan de rand van de stad aan bijvoorbeeld het station en het Waasland Shopping Center).